dimecres, 13 d’abril del 2011

Barcelona i els seus dracs en 12 rutes


Josep Martínez és fotògraf. Com si d'un Sant Jordi es tractés, durant dos anys o més s'ha dedicat a "caçar" dracs per Barcelona. El resultat de la seva cacera el va presentar fa un any en forma d'exposició fotogràfica (que aquests dies es pot veure a Madrid).

Ara pesenta una guía dividida en 12 rutes barcelonines que permeten veure uns 500 dracs "caçats" per ell. La guia ha estat editada per Arola Editors. i a cada ruta s'hi veu la fotografia del drac i un petit plànol de la ubicació de cada "anuimal".

Mirada globalment la guia és espectacular. Més si pensem que no hi són tots els dracs que en Josep Martínez ha retratat.

Un bon regal de Sant Jordi i, sobretot, una bona i original manera de passejar per la ciutat a la recerca de dracs.

1 comentari:

  1. Bon dia Sr. Josep, disculpe, mi catalan escrito es horrible, vengo del Blog de la poetisa Anna Jorba, las prisas matinales me obligan a se breve, pero este Blog y esta entrada llaman mi atencion.
    Soy de la misma opinion que Vd., en cuanto se refiere al trasiego cosmopolita que se vive en estos tiempos en Barcelona, quizas eso es lo que la engrandece, pero resulta un tanto agobiante.
    Tengo que salir pitando para el trabajo, es lo que hay y poco.
    Saludos cordiales.
    Jesus.

    ResponElimina