dijous, 19 de maig del 2011

La Barcelona que acampa

- Mentre durin les acampades  a les nostres ciutats, aquest blog canvia el seu nom de "La Barcelona que camina" per "La Barcelona que acampa".

- Si estigués a la vintena, estic segur que estaria acampat.

- Tot i que estic fonamentalment d'acord amb el que es demana a les acampades, tinc la sensació que el 99,9 % dels acampats són votants potencials d'esquerres. No crec que hi hagi cap simpatitzant de Nuevas Generaciones del PP. Tampoc crec que que cap votant del PP deixi de votar-lo seguint aquest moviment. Per tant, tot i que crec que estan carregats de raó i de raons, també crec que al final els únics que en sortiran guanyant seran els del PP i els de CiU.

- Si jo estigués acampat, diumenge m'aixecaria, aniria a votar perque no guanyés la dreta i després tornaria a la tenda d'acampada.

En fi. Sort nois.

1 comentari:

  1. es clar. Normal que salga el PP y CIU. Quiza no en los pueblos de cataluña grandes, pro sí en el resto de españa saldrá derecha. Es lógico. Pero todo esto mira a más largo plazo y hay unos mínimos irrenunciables: Reforma ley electoral. listas abiertas, y limpias de corruptos. El ersto se irá haciendo. Poc a poc.

    ResponElimina