divendres, 27 de maig del 2011

Aquest diumenge Barcelona camina contra la gana al món

El pròxim diumenge 29 de maig tindrà lloc a Barcelona, la Caminada contra la Gana amb motiu del compromís que manté el Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides amb Unilever España per conscienciar la societat sobre la situació de fam que alguns països continuen vivint.

L'esdeveniment és una de les iniciatives dutes a terme per les dues organitzacions, que mantenen des del 2007 un acord de col•laboració amb el doble objectiu d'eradicar la gana i escolaritzar els nens i nenes dels països més desfavorits . Aquest any, gràcies a la col•laboració que manté Unilever amb el PMA sota el nom "All for one", tots els nens i nenes de Bangla Desh i Indonèsia que assisteixen a l'escola rebran com a mínim una ració de menjar diari valorat en 20 cèntims d'euro.

La Caminada, amb un recorregut de 5 quilòmetres, s'iniciarà al Passeig Lluis Companys i s'establirà pel nucli urbà de la ciutat. La iniciativa se celebrarà simultàniament en diverses ciutats de tot el món i a Espanya concretament a Barcelona, Viladecans, Castelldefels i Saragossa.

A fi d'aconseguir els dos objectius esmentats, tots els participants podran contribuir a la causa dipositant la voluntat en unes urnes ubicades a la zona de sortida/arribada i per cada euro recaptat, Unilever donarà 5 ingestes al PMA. Cada participant rebrà un petit obsequi d'agraïment per la seva participació.


AGENDA DE LA CAMINADA CONTRA LA GANA

DIA: Diumenge, 29 de maig del 2011
HORA: 10:00 hores
LLOC: Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf). Barcelona
DISTÀNCIA: 5 km.

RECORREGUT: Passeig Lluís Companys- Arc de Triomf - Ronda Sant Pere (costat mar) - Plaça Catalunya- La Rambla- Passeig Còlon - Passeig Isabel II- Av. Marquès d´Argentera- Passeig de Picasso - Passeig Lluís Companys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada