dilluns, 1 de novembre del 2010

Qui embruta, que netegi

L'altre dia, La Vanguardia va publicar en portada una impactant fotografia de Roser Villalonga en la que es vèia un home pixant davant una oficina bancària just al costat d'on passava l'Hereu.
 La imatge de gent pixant al mig del carrer i en ple dia, lamentablement, és habitual (jo n'he vist un a les dues del migdia en plena Diagonal). Aquest fet té dues vessants: per un costat és desagradable, incivic i moltes coses més i per l'altre deixa un rastre a la ciutat de mals olors, bruticia i de reguerots. Aquest darrer element, els dels mals olors i bruticia és el mateix que dèixen els gossos. I no podem oblidar que a Barcelona hi ha molts més gossos pixant al carrer que no pas persones (afortunadament, per altra banda).
Els propietaris de gossos, a més de portar un paper o bossa per recollir els excrements sòlids, haurien de dur una ampolla d'aigua per tirar damunt les pixarades dels seus animals. I si els fa mandra que no tinguin gos, que ningú els obliga...

1 comentari:

  1. Totalment d'acord amb l'entrada. El problema dels pixats de gos s'acostuma a oblidar suposo que, en part, per la dificultat de recollir-los/netejar-los comparat amb les caques.

    El barri on visc està literalment ple de pixats i fa una olor terrible. Aquest va ser el motiu principal per començar el meu blog sobre el tema (http://bcnbruta.blogspot.com), encara que les pixades de gos no són l'únic tema que tracto. Recentment, he trobat el seu blog i m'ha agradat comprovar que no sóc l'única persona descontenta amb l'inexistent netedat als carrers de Barcelona. També he afegit un enllaç al seu blog, a veure si entre tots ens fem sentir i alguna cosa canvia.

    ResponElimina