divendres, 19 de novembre del 2010

Parlen els treballadors del Palau de la Música

COMUNICAT DE PREMSA DELS REPRESENTANTS DELS TREBALLADORS DEL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Arran de les darreres notícies aparegudes a la premsa en relació al finançament irregular perpetrat suposadament per Convergència i Unió a través de l’antic president del Palau de la Música, Fèlix Millet, i del seu equip directiu; i de les acusacions de partidisme a uns fets que haurien de tractar-se en un marc estrictament jurídic i penal,

El Representant dels Treballadors de l’Orfeó Català.
El Comité d’Empresa del Consorci del Palau de la Música Catalana
El Representant dels treballadors de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana

Volem expressar, després de mantenir un volgut i llarg silenci per no perjudicar les investigacions de la fiscalia, el nostre recolzament a qualsevol iniciativa, vingui de qui vingui, que aclareixi fins a les darreres conseqüències l’ espoli del qual han estat víctimes les tres empreses esmentades, i el possible delicte de connivència corrupte entre Fèlix Millet i qualsevol partit polític.

Pensem que és un dret i una obligació de tots demanar la completa depuració de responsabilitats perquè qui enganyi, menteixi i robi a la societat no quedi impune, sigui quina sigui la seva filiació política o càrrec. Tenim dret a ésser governats per gent honrada i qualsevol intent de tapar un delicte ha de rebre el màxim càstig previst en la llei.

Des del Palau rebutgem qualsevol intent d’involució, exigim joc net i que es vagi fins el final, fiat justitia ruat caelum. Ens ho devem.

Barcelona, 18 de novembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada