diumenge, 15 de març del 2009

Desinformat (o no?) amb esprai


A la pintada s'hi llegeix: "Edificar en un parc? Hereu especulador"
Anem a veure. Aquesta paret protegeix l'obra que s'està fent al carrer Urgell, entre Mallorca i Provença. Cobcretament a l'interior d'illa Ermessenda de Carcassona.
Aquest interior d'illa va ser convertit en un parc fa dos anys. Temps durant el que els veïns n'hem gaudit d'allò més. Cada dia i a totes hores estava ple de gent i el parc s'ha conservat en molt bon estat, gràcies també a la magnífica tasca del personal de Parcs i Jardins.
Per tant la resposta a la pregunta "Edificar en un parc?" és sí, s'està edificant en un parc.
Però veiem la segona part de la pintada. Farem una altra pergunta, "Què s'hi edifica?". Dons s'hi està edificant un centre cívic, una biblioteca i una guarderia pública. Cosa que per altra banda ja es va dir en el seu moment quan es va fer el parc. Per tant la persona que ha fet aquesta pintada està totalment desinformada ja que construïr serveis pels veïns no és especular. A més els veïns estem encantats que ens ho facin. I si hem d'estar dos anys sense parc (el parc interior no desapreixerà) dons ens hi estem. Després ja en disfrutarem el doble.
O sigui que el de l'esprai ja se'n pot anar a un altre lloc a fer pintades i, sobretot, que s'informi bé abans de fer-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada