dimarts, 24 de març del 2009

Avís a navegants (perdò a vianants)


Quan a un col·lectiu se li ha de dir que a una vorera la prioritat és pels vianants és que alguna cosa funciona malament. És evident que a la vorera la prioritat és pels vianants o és que a algú li pot passar pel cap una altra cosa. Però també és evident que si l'Ajuntament ha posat aquest rètol al carrer Urgell/Mallorca (n'hi ha un altre a Urgell/València) és que ho fa per que hi ha ciclistes que sembla que no ho tenen en comte.
I tot per que l'Ajuntament ha fet el magnífic carril-bici tot i saber que durant més d'un any el tros que transcòrre entre Mallorca i València haurà de pasar per la vorera. Una vorera que en aquests moments ha quedat reduïda a la mínima expressió.
No hagués estat més fàcil fer el carril per Villarroel i esperar a que acabéssin les obres per fer-lo per Urgell? O fer el tros de Diagonal a València per Villarroel i empalmar-lo amb Urgell?
Qualsevol cosa menys fer passar un carril-bici per una vorera, encara que sigui provisionalment. I per acabar-ho d'arreglar en aquesta vorera hi ha una escola de primària i de secundària i cada dia dos policies han d'anar a l'entrada i a la sortida de l'escola per vigilar els ciclistes que no saben que a la vorera la prioritat és sempre pels vianants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada