dijous, 9 d’octubre del 2008

La Barcelona que camina, a TV3

Aquests dies s’està celebrant a Barcelona el Barcelona Walk21, un Congrés Internacional del Caminar. Des d’aquest bloc no puc menys que felicitar als organitzadors d’un congrés que té per objectiu promocionar el fet de caminar.
Ahir em vàren convidar a parlar a la tertúlia del programa El Club de TV3 que dirigeix l’Albert Om. M’hi van convidar després d’haver visitat aquest bloc. Suposo que van pensar que hi podia aportar alguna cosa interesant. Va ser molt divertit, però gairebé no vaig poder parlar. Llàstima. M’hagués agradat dir-hi més coses. Com que per caminar o passejar per la ciutat sense perills cal que a les voreres no hi hagin més vehicles que el cotxets de bebés, el carrets de la compra i les cadires de rodes. Que Barcelona és una ciutat pensada per a fer-ne un bon ús caminant, però que entre uns i altres ho estan espatllant. Que ha arribat l’hora de que els vianants (al cap i ala fi qualsevol ciutadà un moment o un altre de la seva vida és vianant) siguem respectats i escoltats. I que, en definitiva cal que la bona educació surti al carrer i que tots ens respectem més del que ho fem.

2 comentaris:

  1. Josep Maria, he arribat al teu blog per casualitat i m'ha agradat molt, felicitats, hi entraré de tant en tant. Et convido a visitar el meu blog i entrar-hi de tant en tant, crec que tenen bastant en comú, a veure què en penses ... amb una diferència, és clar! ... que el meu blog el faig des d'una bici ;D

    ResponElimina
  2. ah per cert, l'adreça és www.guillemcarbonell.cat

    ResponElimina