dilluns, 27 d’octubre del 2008

Històries de bicis



En aquest bloc he parlat sovint de bicicletes. De fet és el tema estrella. A vegades per criticar els ciclistes, a vegades per defensar-los i sempre per defensar la bici com a medi de transport sempre que se'n faci un ús adequat.




Avui porto tres fotografies relacionades:
A la primera es veu una bicicleta del servei de Bicing abandonada al carrer Mallorca/Urgell. De fet en pocs dies n'he vist tres o quatre per aquesta zona.





A les altres dues fotos es pot veure els senyals que han pintat al carril bici de la Granvia per indicar als ciclistes que vagin amb precaució ja que és una zona on hi pasen vianants. Poc a poc es van millorant coses, però no puc deixar de pensar amb el responsable d'haver promocionat la bicicleta a Barcelona sense haver fet prèviament el que s'està fent ara... tard, de pressa i no sempre bé.

1 comentari:

  1. Us adreço a un nou grup del Facebook dedicat a aquesta problemàtica: "Las Bicicletas son para el Averno". No copio l'enllaç perquè abans ho he intentat (a l'entrada que fa referència a l'article de Quim Monzó) sense èxit. Gràcies.

    ResponElimina