dimarts, 4 de setembre del 2007

Intolerable tolerància


Intolerable és el que em sembla l’estat d’algunes voreres de Barcelona per les que caminar és una autèntica aventura. Aquesta que es veu a la fotografia correspon al carrer de Rosselló just davant de l’Hospital Clínic. Hi ha un taller de motos (quan s’acabarà amb la tolerància municipal amb els taller de motos que utilitzen les voreres com a magatzem!!!!) i un quiosc que ocupa ben bé el 80 % de l’espai de la vorera. Si tenim en comte que allí mateix hi ha un parada de metro molt transitada i que l’hospital genera una gran quantitat de tràfec de persones la situació d’aquesta vorera em sembla intolerable (i mira que fa anys que dura!!!). Hi ha moments del dia que per caminar-hi cal demanar tanda.

1 comentari:

  1. Consulto habitualment aques blog perquè m'agrada veure coses de la Barcelona més propera i, fins i tot, hi tinc un enllaç permanent des del meu. Pero hi ha vegades que hi trobo a faltar una mica de sentit de l'humor. Estic d'acord que tant el manteniment de la ciutat com el civisme dels seus habitant són coses molt millorables, però no sé si això es soluciona amb pataletes. Suposo que cal l'esforç seriós de tothom: administració i administrats.

    Jo camino molt i també vaig en bici, però molt menys del que m'agradaría: la veritat és que -en general- al carrer em sento més vulnerable com a ciclista que com a peató.

    ResponElimina