dimecres, 29 d’agost del 2007

El Bicing, un transport públic individual

Aquesta és una nota de premsa enviada pels responsables del Bicing a Barcelona. Crec interessant reproduïr-la per aquells usuaris d'aquest servei de transport que no se n'hagin enterat que, pel que es veu al carrer, són molts (les negretes són meves):

"El Bicing és un sistema de transport públic d’ús personalitzat ja que l’abonament es fa a través d’un compte nominal. La targeta d’abonat és personal i intransferible i per tant, en el cas que sigui necessari o a requeriment de l’autoritat, es possible la identificació de l’usuari.
L’accés a aquest sistema municipal de transport comporta, tal com s’especifica en el contracte d’abonament, el compliment de la normativa vigent de trànsit i de bicicletes i fer-ne també un ús acurat i respectuós.
En el cas que un abonat no faci bon ús del Bicing, tant de les bicicletes com de les estacions, o el seu comportament sigui inadequat o irresponsable, el servei pot donar de baixa la targeta.
Recordar que les bicicletes del Bicing no poden ser utilitzades a la resta de transports públics com el metro, l’autobús o els ferrocarrils i tampoc poden circular pel carril bus. Així mateix, en zones reservades a vianants cal evitar circular a més de 10 km/h. (Ordenança de circulació de vianants i de vehicles)."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada