diumenge, 11 de març del 2007

Senyals contradictòries


La ciutat és complicada. Això tots ho sabem. Però a vegades sembla que les autoritats estàn empenyades en complicar encara més les coses. Un bon exemple el tenim en les senyals que apareixen a la foto. Estàn penjades al carrer Urgell, pujant a mà dreta, just després de passar Mallorca. Totes dues són senyals de prohibit aparcar. La primera ens indica que la prohibició afecta de dilluns a divendres de 7 del matí a 10 del vespre. La segina penjada uns cinc metres més enllà (això si, a més alçada) avisa que la prohibició és total. Si un ciutadà vol aparcar el seu vehicle a les 11 de la nit, a quina de dues senyals ha de fer cas?. Si en fa a la primera corre el risc de ser multat i si en fa a la segona haurà de seguir buscant un lloc per aparcar. El que dèia, un embolic.

2 comentaris:

  1. Doncs està clar:

    Entres els cinc metres que separen la primera senyal i la segona hem de fer cas a la primera. A partir de la segona fem casa a la segona.

    No veig la complicació. Seria com si tens un semàfor vermell a primer terme i cinc metres més enllà un de verd. És això contradictori??

    ResponElimina
  2. Dons si la separació entre ambdues senyals és de 5 metres vo dir que només hi cap un cotxe. Aleshores val la pena gastar en una senyal per que un sol cotxe pugui aparcxar unes hores per la nit? A ningú se li acudiria ficar dos semàfors a tant poca distància indicant coses diferents. O poder a tu si Oriol?

    ResponElimina