dissabte, 10 de maig de 2014

Apartaments turístics (carta a Xavier Trias)

Apreciat alcalde:

Visc a l'Esquerra de l'Eixample. Concretament al carrer Urgell. Tinc la desgràcia de patir a l'escala on visc l'existència de dos apartaments turístics. És una escala amb unes 40 portes en les que vivim veïns. Amb les nostres feines, horaris... Uns tenim fills, d'altres són gent gran, però fins fa poc convivíem de forma diria que molt civilitzada.

Però ara tenim dos pisos turístics. Només dos. Autoritzats pels seu ajuntament. Aquest pisos són ocupats per turistes que arriben dos, tres, quatre dies a la ciutat per divertir-se. No saben res del veïns que viuen a l'escala on s'allotjen durant la seva estada a la ciutat. Ni tampoc crec que els importi el que els hi passa. Ells venen a divertir-se (cosa que em sembla molt saludable). I divertir-se a Barcelona, quan s'és jove, ja sap què vol dir. Sortir de nit, normalment beure, i arribar tard a l'allotjament on, sovint, se segueix la festa, sense importar si estan molestant a la gent que l'endemà necessita llevar-se d'hora per anar a treballar o si estan despertant a alguna criatura.

Senyor Trias, no se n'adona que autoritzar la convivència en una mateixa escala de turistes i veïns és promocionar el conflicte permanent? Senyor Trias, ara que han de fer una nova normativa té la oportunitat de prohibir absolutament la convivència en una mateixa escala d'aquestes dues realitats.

Aprofiti-la en bé de la convivència.

I en tot cas autoritzi aquests allotjaments en edificis que només tinguin apartaments turístics.

Atentament

1 comentari:

  1. Crec q es podria controlar aquest problema si es lloguessin els apartaments a turisme familiar.
    O que hi hagues una normativa estricta signada pels llogaters en la que es comprometessin a respectar el descans del veinat.
    Nomes son suggerencies...

    ResponElimina