divendres, 4 de febrer del 2011

Amb les elèctriques sempre topem

No és que aquest vestíbul d'entrada d'un edifici del carrer Balmes sigui digne de formar part del patrimoni de la ciutat. Però no està malament. És molt digne i les parets, el terra, el sostre i els llums formen un conjunt armònic i acollidor. Més ben dit, formaven. Fins que va arribar la companyia elèctrica de torn a espatllar-ho amb els seus calaixos elèctrics que no respecten res. No sols abusen a l'hora de fixar els preus (després tenen beneficis, no m'estranya) sino que fan el que volen amb les seves instal·lacions i no tenen cap respecte`pel patrimoni. Per favor, que algú hi posi ordre d'una vegada.
Per cert el dia 15 de febrer s'ha convocat una apagada de llums de 5 minuts a les 10 del vespre per protestar contra els abusos de les elèctriques. A casa, els apagarem.

1 comentari:

  1. Crec que un dels problemes és que la gent no s'acostuma a queixar dels problemes que l'envolten. Em sembla que estem acostumats a ser una país de "chapuzas" i per això coses com aquesta, senzillament ens acaben semblant normals.

    ResponElimina