dijous, 17 de febrer del 2011

Vigilants que vigilen poc

Ahir al migdia, a l'avinguda Diagonal, davant El Corte Inglés de Francesc Macià, hi havia un home pixant a l'escosell d'una palmera. Ho fèia sense amagar-se'n, a la vista de tothom. En aquell precís instant van passar pel costat mateix dos vigilants uniformats, dels que es dediquen a multar vehicles a les zona blava o verda o del color que sigui. Tot i passar a menys d'un metre de l'individu pixaner van fer com si no el veiéssin, com si això no anés amb ells.
Em sembla que ja que paguem aquests vigilants amb diner públic, podrien fer alguna cosa més que multar cotxes, i vigilar també el civisme de la ciutat.

2 comentaris:

  1. La solución es muy sencilla, la mayoria de vigilantes de las zonas azules y verdes no son agentes de policia son "simples" trabajadores contratados por el ayuntamiento para que vigile que las recaudaciones sigan subiendo por eso mismo se hicieron los locos cuando pasaron por delante del hombre, ellos no pueden hacer nada, son meros trabajadores del estado.

    ResponElimina
  2. Ja sé que no són policies, però van d'uniforme i aiixò sempre imposa. De la mateixa manera que jo vaig estar a punt de cridar l'atenció del pixaner (com un simple ciutadà), ells com a ciutadans d'uniforme segur que ho haguéssin fet amb més autoritat. No calia multar-lo, només intentar que no ho tornés a fer. Però ja se sap ningú vol problemes.

    ResponElimina