dijous, 22 de juliol del 2010

A regar fanals

No sé si és la darrera moda, però fa unes setmanes que veig molts fanals rodejats d'un escocell. Potser ho fan per a que es poguin regar i així creixin una mica... Els  que sí que els utilitzen encantats són el gossos.

Els podeu veure al carrer Villarroel, Buenos Aires, Londres, Urgell i rodalies. No n'hi ha ni un ni dos, n'hi ha un munt. I fa temps que estan així o sigui que, una de dues, a l'Ajuntament se li ha acabat el pressupost per tapar aquesta mena d'escocell o bé algú se n'ha oblidat. Com s'ha oblidat de col·locar contenidors a llocs on hi ha dibuixat l'esapi per posar-los, o s'ha oblidat d'unes preinstal·lacions semafòriques que ja formen part del nostre paisatge quotidià i de les que ja n'he parlat en alguna ocasió.

1 comentari:

  1. Per mi que la idea original era de posar-hi arbres i també fanals, però van fer números i, amb la crisi, devien dir, calla que amb la calor de l'estiu i el coi de canvi climàtic en costarà un ronyó i un ull de la cara posar verd a la ciutat; deixem-ho amb aquests fanals ecològics, que la grisor no està tan malament. I així, anem!

    ResponElimina