dimarts, 29 de juny del 2010

La síndrome del TC

Avui molts catalans i catalanes ens hem despertat amb la síndrome del TC. La caracteristica principal d'aquesta síndrome és la inflamació testicular en el cas dels homes i l'equivalent en el cas de les dones. En molts casos, si la inflamació és gran, provoca una certa incapacitació per a realitzar tasques físiques.
Us imagineu que el Puyol, el Capdevila, el Cesc Fàbregas, el Xavi, el Valdés, el Busquets i el Piqué s'hagin despertat avui amb aquesta síndrome i no puguin jugar a futbol?
Què maco seria...

2 comentaris:

  1. El tema aquest de l'Estatut és al·lucinant. Però més al·lucinant encara em semblen les informacions que publiquen avui els diaris catalans i espanyols en relació a aquest tema; així les coses, queda que el lector d'EL PAÍS, si només llegeix EL PAÍS, se n'anirà a dormir -satisfet o no, això ja és el de menys- amb la idea de què "el Constitucional dóna el vist-i-plau al 95% del text original", mentres que el lector de l'ABC haurà llegit i entès que Zapatero es troba davant del seu "último fracaso" i que "la conclusión política de esta sentencia es que el PP tenía razones suficientes para denunciar la inconstitucionalidad del Estatuto y que su recurso ante el TC fue un servicio al Estado".

    ResponElimina
  2. Sort que amb la crisi poca gent compra dos diaris i, per tant, no es faràn un embolic. De totes maneres aquestes contradicions passen sempre entre aquests diaris. Només cal esbrinar quin és el que diu menys mentides i comprar-lo. A no sé que vulguis viure permanentment enganyat com els passa als qui compren un dels diaris que cites i molts altres dels que s'editen a la Capital.

    ResponElimina