dilluns, 4 de gener de 2010

Algú s'ha begut l'entenimentEl mercat del Ninot fa un mes que ha tancat les sevs portes i s’ha traslladat a una carpa davant l’Hospital Clínic. La nova carpa està sempre plena i, crec, que els paradistes estan força contents de com van les vendes. Però què passa amb l’edifici del mercat. Qualsevol dia d’aquests, començaràn unes obres de modernització que han de durar uns tres anys.

De moment han retirat les parades exteriors i en el seu lloc ha quet un graó d’uns 5 centímetres que és perillossíssim. A més a més no han tret els ferros que utilitzaven els paradistes per tancar les parades i s’han convertit en una trampa “mortal”.


Un dia d’aquestes festes, davant meu, un senyor hi va ensopegar i va caure fent-se un munt de ferides a la cara. El vaig haver d’acompanyar a Urgències perque li desifectèssin. M’agradaria saber qui va decidir deixar la vorera d’aquesta manera. Li diria quatre coses en veu ben alta.

Un altra… Al carrer Mallorca hi havia una tanca perque els clients de les parades no baixéssin al carrer. Ara ja no hi ha clients i per tant la tanca no serveix de res, i més pensant que qualsevol dia comencen les obres i hi possen tanques altes per l’obra. Doncs bé l’altra dia uns obrers estaven substituïn les tanques velles per unes de noves.

A l’Ajuntament hi ha algú o alguns que s’han begut l’enteniment….

1 comentari: