dimarts, 6 de gener del 2009

Les voreres de Barcelona són transitades habitualment per diversos gèneres de ciutadans: vianants, vianants en bicicleta, vianants amb gos, vianants sobre patins, vianants amb cotxet de nadó o amb carro de la compra... La variabilitat és molt ampla. Doncs bé, ahir, en el meu fill el va estar a punt d'atropellar una nova variant, encara poc habitual i que espero que no passi d'aquest estatus. Em refereixo al vianant en bicicleta i amb gos. L'individu en qüestió circulava tranquilament mentre el gos esbufegava al seu costat. Va ser l'animal qui va estar a punt d'atropellar al meu fill. De fet i atés el tamany de l'animal hagués estat el meu fill qui hagués atropellat l'animal, però si l'incident s'hagués produït segur que hi haguésin hagut problemes.
A vegades em fa l'efecte que ens estem tornat bojos tots plegats.
QUE ALGÚ FIQUI SENY A AQUESTA CIUTAT!!!!

1 comentari:

  1. No Serra, no.
    De cap manera ens estem tornant bojos.

    Si de cas va creixent dia a dia el nombre d'incívics malfactors passotes. I els responsables de la ciutat sovint son tant rucs com els incívics, i no donen abast i sempre miren cap unes altres coses...
    I els incívics barruts no reben la garrotada municipal in situ que haurien de rebre per aprendre a no tornar-hi.

    Repeteixo Serra, que nosaltres no estem bojos. Això de que la culpa és de tots s'ho han inventat uns curts de gambals -que fan veure que manen- per a fer-nos sentir malament als que encara tenim consciència.
    I no.

    ResponElimina