dissabte, 20 de setembre del 2008

Amb poques paraules (I)


Aquest camió fa aproximadament 15 metres. Té 8 grans rodes. Va carregat, ja que tots els divendres fa el repartiment de les botigues Schlecker. Està totalment situat al carril bici del carrer Urgell. O sigui que les 8 rodes han trepitjat els petits i fràgils obstàcles del carril. Alguna vegada algún policia el multarà? Molt hem temo que no.
Nota posterior escrita el 17 d'octubre del 2008.
Aquest camió que, tots els divendres entre les 7 i 2/4 de 8 del matí descarrega la seva mercaderia, ha aconseguir carregar-se les peces de goma que separen el carril bici. Concretament s'ha carregat les que fa servir a l'entrar i les que fa servir al sortir del acrril bici. El que no entenc és que durant la mitja hora que triga en descarregar no passi pel carrer Urgell cap membre de la guardia urbana. I si hi passa encara pitjor ja que aleshores vol dir que no s'atura a multar un vehicle de gairebé 20 mestres que ocupa un carril reservat als ciclistes.

Nova nota posterior, aquesta escrita el 24 d'octubre
Aquest matí, fidel a la seva cita ha tornat a venir el gran camió que descarrega aparcat al carril bici. Però aquest matí l'esperava la Guàrdia Urbana!!!!! Sí, és cert. Una patrulla de la guàrdia urbana l'esperava (o ha vinguta als cinc minuts d'arrivar el camió que exactament el moment d'arrivada no l'he vist) amb el bloc de multes a la mà. No sé quantes n'hi deuen haver posat, però han estat 20 minuts "escrivint". Avui em toca felicitar a la guàrdia urbana per fer la seva feina. Per un dia el civisme s'ha imposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada