dilluns, 5 de novembre del 2007

Tant pocs i com emprenyen

Des de l’entrada en vigor de la nova llei contra el tabac tinc la sensació que hi ha molta gent que fuma al carrer, Em passa sovint que he d’apartar-me si no vull que una bafarada de fum m’envolti. L’altra dia estava pensant en això i me’n vaig adonar que hi havia alguna cosa que no lligava. Com pot ser que tingui la sensació de que el carrer està ple de gent fumant i en canvi les estadístiques diuen que no fuma més que un 20% de la població!!! Aleshores vaig decidir fer una prova acientífica. Em vaig aturar a una cantonada durant cinc minuts, concretamente la de Provença/Villarroel entre les 17.30 i les 17.35. Durant aquest temps vaig contar tota la gent que hi passava (sense tenir en conte els nens) i quants fumàven i quants no. Obviamente entre els que no fumàven volia dir que no ho fèien en aquell moment, potser abans o després si que ho fèien. El resultat va ser sorprenent:
De 47 persones que hi van passar només 5 ho van fer fumant.
Aquest resultat em va fer pensar que la meva percepció de que hi ha molta gent fumant perl carrer és absolutament errònia i que, el que passa, és que els que fumen són pocs però emprenyen molt.

5 comentaris:

  1. L'emprenyen molt a vostè suposo, perquè només faltava que ara tampoc poguessin fumar a l'aire lliure.

    ResponElimina
  2. I el fum dels cotxes t'emprenya?

    ResponElimina
  3. Doncs segur que també l'emprenya. A mi m'emprenya. És que a tu t'agrada?

    ResponElimina
  4. Nano, si ets periodista i treballes a La Vanguardia, engega ja una campanya contra el mes molest d'aquest pais;
    les kk's de gos !!!

    ResponElimina
  5. Lo de los perros te debe pasar como al autor de este blog, que si te fijaras, no son tantos los propietarios que no recogen las cacas de sus perros, pero los que no lo hacen, se ven mucho y como siempre pagan justos por pecadores.

    ResponElimina