dimecres, 20 de juny del 2007

Amb la Telefònica hem topat, amics


Una de la Telefònica. Barcelona és una continua font de sorpreses, sovint negatives. Els lectors d’aquest blog en teniu un bon grapat d’exemples. Ara, el que m’he trobat avui (veure foto), supera tot el llindar. Al carrer Muntaner / Mallorca, cantonada montanya/Besós la companyia telefònica hi està fent unes obres. Aquest matí a ¼ de 8 m’he trobat una rasa d’un metre i mig aproximadament de fondària, que anava desde la paret de la casa fins la calçada. La rasa estava sense senyalitzar, sense una tapa i, ni tan sols, una tanca. És a dir no s’hi podia pasar sense fer un salt amb el perill que representa i amb la imposibilitat de fer-ho per gent amb cadires de rodes, cotxets o carrets de la compra. He trucat a la guàrdia urbana i espero que, no sols ho hagin arreglatm sinò que obrint un expedient sancionador a la companyia responsable del nyap.
Una altra de la Telefònica. La companyia telefònica no respecta la toponimia catalana. M’explico. En aquest blog hi tinc un contador de visites que conta els lectors i diu des de quin punt de conexió l’ha visitat. Ahir va venir una visita des de Sant Llorenç d’Hortons i l’adreça que marca la companyia és: “Telefonica de Espana, San Lorenzo De Hortóns, Cataluna, España”. O sigui que ja ho sabeu Sant Lorenzo De Hortóns, collóns.

1 comentari:

  1. Parlant de Telefònica: jo visc a Aribau/Travessera (BCN) i tinc una línea ADSL seva, però segons les estadístiques les meves visites es produeixen des de ¡Badalona!

    ResponElimina