dijous, 14 de juny del 2007

Sense ordre ni concert

Quan vaig començar a escriure aquest blog ho vaig fer amb la intenció de donar veu a la gent que camina per la ciutat. Tot aquells que es desplacen sobre rodes ja tenen associacions, societat o reials clubs que els defensen, però els vianants som individus indefensos en el més ampli sentit de la paraula. Un dels fronts que més em va impulsar a fer labarcelonaquecamina fou la política del senyor Jordi Portabella, responsable d’haver promocionat la bicicleta a Barcelona sense haver preparat i creat previament un mínim de normes. El resultat el tenim a la vista: centenars de bicicletes circulant diariament per les voreres de la ciutat a tota velocitat, bicicletes lligades a fanals o papereres…. Sembla ser que el senyor Portabella no repetirà càrrec, la qual cosa em satisfà enormement. Espero que el qseu substitut tingui més enteniment i sàpiga posar ordre i concert en el desgavell existent sobre les dues rodes sense motor.

1 comentari:

  1. Enhorabuena por la idea de un blog centrado en los derechos de los peatones.
    Lo digo porque en Sevilla, donde ya existe por todas partes carril-bici, se da una extraña circunstancia: si un peatón va por ese carril, aunque sea un momento, corre peligro de ser multado; en cambio, si un ciclista marcha por la zona peatonal junto al carril-bici no existe ninguna penalización para él.
    Está visto que Barcelona y Sevilla, además de coincidir en ser ciudades maravillosas también coinciden en sadismo hacia los peatones.
    Y eso que los sevillanos no tenemos de momento en el Ayuntamiento a un Portabella o especie similar. ¡Toquemos madera!

    ResponElimina