divendres, 4 de novembre del 2011

Deu raons per no votar al PP.... i en tinc més

Avui comença la campanya electoral.

Deixant de banda a qui votaré, que el vot encara és secret, tinc molt clar a qui NO votaré: al PP.
I aquí van 10 raons (en tinc un grapat més) per no fer-ho:

1. Quan van estar al govern van dir moltes mentides. Les tres principals al meu entendre, la del Prestige (els “hilillos de plastilina” del Rajoy), l’intent de l’Aznar i l’Acebes de fer passar els atemptats de l’11M com obra d’ETA i l’accident del YAK en que van morir més de 60 militars espanyols que tornaven d’Afganistan i el Trillo va entregar a corre-cuita els cadàvers equivocats a les famílies. Les tres són prou greus com per no votar-los mai més, tot i que no n’hi haguessin més.

2. Tots els mitjans de comunicació de dretes i d’extrema dreta frisen per que guanyi el PP: Intereconomia, La Gaceta, Mundo, La Razón, ABC.... Una bona raó per no voler-ho jo.

3. El PP va promocionar una recollida de signatures per tota Espanya, que, tot i que no ho deien directament, era un plebiscit contra Catalunya i els catalans.

4. El PP intenta aconseguir sistemàticament als jutjats el que no aconsegueix a les urnes. Fa una política absolutament judicialitzada i, per tant, fora de l’abast dels ciutadans, que no escollim els jutges.

5. Allà on governa el primer que fa és retallar en sanitat i educació. Dic retallar i no racionalitzar, que és el que caldria fer en aquest sectors, però en cap cas retallar.

6. Encara no he sentit al Rajoy, i mira que parla, aportar cap idea amb cap i peus per sortir de la crisi, que no sigui lesiva pels ciutadans.

7. L’any 2008 el PP va recolzar el Partit Popular Europeu quan volia aprovar l’allargament de la jornada laboral fins a 65 hores setmanals. I si guanya li faltarà temps per aprovar-ho aquí. I segur que estarà d’acord amb la demanda de la CEOE: acomiadaments a 12 dies per any treballat. Els treballadors estem arreglats, i els aturats, més.

8. L’anterior govern del PP va ser el responsable, amb la seva política, del que va acabar sent l’esclat de la bombolla immobiliària. Un exemple tret del gens sospitós diari ABC. Paraules de Montoro, ministre d’Hisenda del govern d’Aznar (i molt probable ministres amb en Rajoy) publicades el mes d’octubre del 2002: “Montoro señaló que el incremento de endeudamiento de las familias españolas cuando adquieren una vivienda no preocupa al Gobierno, «ya que la compra de un piso programa a largo plazo un incremento del nivel de ahorro, y eso es muy bueno». Además señaló que si la economía española atraviesa por un momento de crecimiento sostenido es gracias «a la fortaleza del sector inmobiliario». «Estamos creciendo cuatro veces más que la media europea -apuntó- y hemos recortado distancia a los países más desarrollados. Todo esto es gracias al comportamiento de la construcción, que ejerce de motor económico».” Una gran visió econòmica, si senyor. I aquests volen fer sortir Espanya de la crisi.

9. Per que si aquests darrers anys hagués manat el PP, encara tindríem ETA per estona, ja que tot el que fan/diuen sembla pensat per aconseguir que ETA no es dissolgui mai i duri per sempre. Ara ja avisen que no negociaran. I com pretenen que es produeixi el desarmament de la banda?

10. Per que l’Aznar vota PP.

1 comentari:

  1. VOTAR AL PSOE,NO ES PRECISAMENT MILLOR,A MENTIDERS I A TRILEROS VAN EMPATATS AQUEST PARELL.
    JO CREC,QUE GUANYI QUI GUANYI,CATALUNYA REBERA DE VALENT,A MES A MES FARAN UNA NOVA LLEI ELECTORAL ESPIRITATS,SEMBLAR SER QUE JA ESTAR PACTAT,SEMPRE PACTAT,I POTSER SERA L'ULTIMA VEGADA QUE ELS CATALANS POGUEM DIR UNA MIQUETA LA NOSTRE....ELS % ENS ENMUDIRAN FINS....L'INDEPENDENCIA.
    JUGANT AMB BARCELONA

    ResponElimina