dilluns, 20 de juliol de 2009

La ciutat dàlmata


Barcelona és una ciutat dàlmata. Què vull dir amb això? Doncs que les voreres de la ciutat estanà plenes de taques negres. Plenes, plenes. Hi ha milers de (milions?) de taques negres deixades pels porcs que llencen els xiclets a terra.


De la mateixa manera que els CD i d'altres mecanismes d'enmagatzematge d'informació estan sotmessos a un canon digital encara que el que el compri no hi copii cap cançó pirata, crec que estaria bé que els municipis fesin pagar un canon de neteja als fabricants de xiclets, encara que el comprador no fós un porc que el llença a terra. L'enorme quantitat d'individus que si que ho fan bé justificaria un canon d'aquesta mena. Això si, els municipis s'haurien de comprometre fefaenment a que els diners recollits s'utilitzarien per deixar les voreres netes de taques.


Aquest canon potser també seria aplicable a la venda de gossos que, juntament amb els xiclets, són els dos grans elements embrutadors de la ciutat.


Els que no mengem xiclet i els que no tenim gos no veuriem utilitzats els nostres impostos per arreglar una situació a la que en som totalment responsables encara que si en som patidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada