dimecres, 30 de juny del 2010

El Congost de Mont-rebei

Aquest dilluns vaig anar al Congost de Mont-rebei. És un gran congost creat pel Noguera Ribagorçana i potser l'únic que es manté verge a Catalunya. El vaig descobrir l'any passat i ens va agradar tant que aquest dilluns vàrem fer els 212 kilómetres que ens separen des de Barcelona per tornar a disfrutar de les magnifiques vistes, l'aire pur, la gran quantitat de flora i fauna que hi ha, i evidentment, de les sensacions de caminar per un camí excavat a la roca a una alçada de més d'un centenar de metres sobre el llit del riu. A la part esquerra de la foto hi podéu veure el camí.
Si l'any passat ens va agradar aquest ha estat una experiència encara més gratificant per la gran quantitat aigua que hi ha. El paisatge en 12 mesos ha canviat radicalment. On hi havia un riu d'aigues braves, ara hi un llac, on hi havia arbres ara hi ha aigua i per damunt sobresurten els cims d'aquests. On hi havia pols ara hi ha molsa.
Sens dubte us recomano l'excursió. És una mica dura, però es por fer amb un acceptable estat de forma, sobretot si es fa desde la Masieta, anar i tornar. Són unes tres hores. Val la pena i, sobretot, porteu molta aigua perque no en trobareu ni gota (per beure). Que us ho passeu tant bé como jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada